Book gratis rådgivningssamtale

Få gratis 30 minutters rådgivning med en erfaren inboundsertifisert markedsføringsekspert fra Haus.

Ingen er perfekt.

Men det er ikke alltid så lett å se hva en sjøl kan gjøre bedre. Derfor er det ofte lurt å få litt hjelp utenfra for å finne ut hvor skoen trykker mest, og hva det er som hindrer deg i å nå målene dine.

Det er her vi kan hjelpe deg.

I denne gratis 30 minutters rådgivningssamtalen ser vi på fire viktige områder der du sannsynligvis trenger litt hjelp for å nå bedriftsmålene dine.

Dette får du i rådgivningssamtalen

  • Gratis nettsideanalyse: Vi bruker et nøytralt verktøy for å analysere nettsiden din, og går gjennom resultatet sammen slik at du kan få tips til hva som kan forbedres.
  • Gratis innholdsvurdering: Vurdering av innholdet på nettstedet ditt for å se på i hvilken grad du har innhold som er verdifullt for målgruppa di. Vi ser også også på i hvilken grad du innholdet er egnet til å gi deg flere leads og lojale kunder.
  • Gratis sosiale medier-analyse: Enkel analyse av innholdet ditt i sosiale medier. Råd om hva du kan gjøre for å treffe potensielle kunder bedre.
  • Gratis overordnet analyse: Hvilke kritiske elementer mangler du i bedriften din for at potensielle kunder skal finne deg, velge deg, og bli hos deg? Hva kan du gjøre for å få på plass det som mangler? Svaret får du i denne delen av samtalen.

Er du klar for å få gode, faglige råd om hvordan du kan få mer trafikk til nettsiden din, flere leads og ikke minst flere kunder?

Bestill gratis rådgivning nå: