Raus

Etter å ha skapt verdi for små og store bedrifter i mer enn 21 år, har vi lyst til å dele noen av erfaringene vi har høstet med deg.

Vi har derfor lansert konseptet RAUS, der vi deler smarte tips og gode råd om hvordan bedriften du jobber i kan jobbe for å nå målene sine.

Vi deler også ukentlige tips i podcasten HausPodden.

05.02.24

Hvorfor bruke ressurser på en profesjonell årsrapport?

Hvorfor bruke tid og penger på å utforme en profesjonell årsrapport som er godt designet når du i utgangspunktet kan levere et tettskrevet Word-dokument? Det handler først og fremst om to ord: kommunikasjon og omdømme.

Derfor bør du bruke ressurser på årsrapporten

Betalingsløsning på Facebook og Insta: dette kan bli konsekvensen

Konsekvensene kan bli store for bedrifter som bruker Facebook og Instagram til markedsføring nå som Meta har innført betalingsløsning for brukerne.

Les mer
15.06.23

Slik løser du webanalyse etter 1. juli 2023

Hvordan løser du webanalyse etter 1. juli 2023, den magiske datoen for når den gamle versjonen av Google Analytics slutter å fungere?

Slik løser du webanalyse etter 1. juli 2023
14.04.23

Hvor stort bør markedsbudsjettet være?

Hvor stort bør et markedsbudsjett være? Fasiten er ikke lik for alle, men her får du i alle fall en pekepinn på hva som er vanlig for ulike typer bedrifter.

Så stort bør markedsbudsjettet være
17.03.23

Derfor droppet vi Facebook som markedsføringskanal

Sorry, Facebook! Forholdet vårt var ikke ment to be. Vi har det best hver for oss, så la oss gå hvert til vårt og finne på noe bedre å bruke tiden på.

Derfor valgte vi bort Facebook
03.03.23

Hva bør en kravspesifikasjon for en nettside inneholde?

Er en god kravspesifikasjon for et nettstedsprosjekt bør inneholde blant annet målbeskrivelser, tekniske og funksjonelle krav. Det er også flere andre elementer som bør beskrives.

Dette bør en kravspesifikasjon inneholde
21.02.23

Kravspesifikasjon for nettside: hva, hvorfor og hvordan?

Planer om ny nettside? En god kravspesifikasjon hjelper deg å få mest mulig igjen for investeringen din.

Derfor hjelper kravspesifikasjonen deg å få en god nettside
21.10.22

Hvordan lykkes med en strategiplan?

Hvordan lykkes med en strategi for en virksomhet eller organisasjon? Dette er er den ideelle strategiprosessen som hjelper deg med å nå målene for strategien.

Slik lykkes du med strategien
13.10.22

Hva er en strategi?

Enkelt forklart handler en strategi om det en virksomhet skal leve av i fremtiden. Men for å få forståelse av hva strategi er, må vi gå litt mer i dybden.

Dette er strategi
29.09.22

Hvordan skrive en markedsplan? Dette bør den inneholde

Hvordan skrive en markedsplan for bedrifter? Vi gir deg en ryddig guide med oversikt over hva markedsplanen din bør inneholde.

Slik lager du en markedsplan