Derfor bør bedrifter bruke mer video i markedsføring

Jobber du i en bedrift som fremdeles ikke bruker noe særlig med video? Her har du tre grunner til at bedrifter bør bruke mer video i markedsføring.

derfor-bør-bedrifter-bruke-mer-video-1080-1080

Dersom du er av mange som ikke har tatt i bruk noe særlig med video ennå, får du forhåpentligvis et ekstra spark nå som kan hjelpe deg å komme i gang.

For det er uten tvil nyttig for alle typer bedrifter å bruke litt tid på å bruke mer levende bilder for å bygge gode relasjoner med målgruppa si.

Kunden din elsker video

Den mest åpenbare grunnen til at også firmaet ditt bør bruke mer video, er at både eksisterende og potensielle kunder har lyst til å se mer video fra deg.

Vi ser mer video på nett enn noen gang, og det er flere undersøkelser som slår fast at rundt 80 % av alt innhold vi ser på nett er video.

Selv om en såpass stor andel av innholdet vi allerede ser på nett er video, peker kurvene fremdeles oppover. Folk elsker rett og slett video – spesielt i sosiale medier.

Video kan gjøre deg mer synlig i sosiale medier

Algoritmene liker det også. Det har lenge vært slik at Facebook gir bedre synlighet til enkelte innleggstyper enn andre. Publiserer du et tekstinnlegg vil du, generelt sett, nå ut til færre enn når du legger ut en video på Facebook.

Du kan du rett og slett få bedre synlighet i sosiale medier når du bruker video.

Video har også lettere for å fange oppmerksomhet enn bilder, rett og slett fordi det er levende og mer visuelt. Du har også bedre tid til å fortelle en helhetlig historie enn når du «bare» bruker et stillbilde. med video kan du bruke både bilde, tale, tekst, musikk og lydeffekter for å forsterke den visuelle historiefortellingen.

Bruk video for bedre Google-synlighet

En annen grunn til å bruke video, er synlighet på Google. Det er viktig for bedrifter å bli funnet på Google. Da er det å publisere gode videoer, spesielt på YouTube, et av mange grep du kan ta for å få bedre plassering.

Les også: Slik blir du synlig på Google

Når du søker på Google, er videoer en vesentlig del av resultatene du får opp. Og mange av disse videoene som vises er hentet fra nettopp YouTube, som er verdens nest-største søkemotor.

Når vi vet at YouTube er eid av Google, og at Google er verdens mest populære søkemotor, ser en fort viktigheten av å gjøre de riktige grepene på YouTube. Du kan rett og slett bli mer synlig.

Og om du skulle lure: du trenger ikke nødvendigvis sette av mange hundre tusen kroner for å lage en god video. Gjør du de riktige grepene, kan du få gode resultater ved å legge langt mindre i potten.

Har du lyst til å vite hvordan video kan hjelpe bedriften din med å bli mer synlig?

Ta kontakt for å få hjelp med å bruke video i markedsføring

derfor-bør-bedrifter-bruke-mer-video-i-markedsføring