Alvdal-Tynset Sport

Kan en visuell identitet bidra til at en tradisjonsrik sportsbutikk står bedre rustet for framtida? Absolutt!

Bærepose for Alvdal Tynset Sport - Haus byrå

Tradisjonsrike Alvdal-Tynset Sport ønsket å ruste seg for framtida med nytt konsept. Haus tok saken, og bidro aktivt med å skreddersy et helt nytt konsept for sportsbutikken. Komplett visuell identitet med ny logo og alt som hører til ble utviklet. Og jammen ble ikke jobben belønnet med gull under designkonkurransen Innlandsperler 2019 også.

Visuell elementer og profil for Alvdal-Tynset Sport
Logo og visuell identitet for Alvdal-Tynset Sport - Haus Byrå
Tilbudsavis/DM for Alvdal-Tynset Sport - grafisk profil og visuell identitet - Haus Byrå

Men hvordan utvikle et butikkonsept som er så spennende at kundene velger en distriktsbutikk i stedet for en stor nettbutikk?

Et bredt markedsføringsteam ledet av AD Ingrid Eggset ble satt sammen for å løse oppgaven. Former og farger fra den gamle logoen ble hentet frem fra loft og kjeller. Lokale idrettshelter ble løftet frem og brukt aktivt i markedsføringen. Målet var å få retro og moderne til å gå hånd i hånd.

– Vi har fått mye skryt for profilen. Den er moderne, tydelig, anvendelig og elegant, sier Guri Ligård Thoresen ved Alvdal-Tynset Sport.

Haus laget også alt av innvendig butikkdekor, foliering, skilting, handleposer, nettside og åpningsmagasin for sportsbutikken.

Har du lyst til å ta en prat med en av designerne våre om hvordan Haus kan løfte det visuelle uttrykket ditt?

Ta kontakt med en av designerne i Haus

Ansattklær/ansattuniform for Alvdal Tynset Sport - Visuell profil - Haus byrå