Folkartist

På godfot med det gamle. I takt med det nye. Det var i korte trekk bestillingen da fantastiske FolkOrg kom til Haus for å bestille logo til konseptet «Folkartist».

logo folkartist blå bakgrunn

Det er med respekt og ærbødighet du går løs på prosjektet når en organisasjon som FolkOrg, som står bak både Folkelarm, Landsfestivalen i gammaldansmusikk og Landskappleiken, bestiller logo og illustrasjoner til et helt nytt konsept. Derfor er det ekstra fint å kjenne på godfølelsen etter å ha overlevert ferdig prosjekt til en særdeles fornøyd kunde.

Ikoner designet av Haus Byrå til Folkartist
Ikonsett til Folkartist
Logoen til Folkartist
Logoen til Folkartist - variant 2
T-skjorte med logoen til FolkartistFolkartist ønsket seg en logo som stod i stil med logoene de hadde til Landsfestivalen, Folkelarm, FolkOrg og Landskappleiken, men likevel noe som kunne stå mer i tiden. Og ikke minst: noe som var mer moderne i farger og uttrykk. De bestilte også ikoner til den nye nettsiden sin.

Designerteamet hos Haus tok utfordringen på strak designerarm. Etter noen gode, kreative runder kom logoen på plass. Denne ble også utgangspunktet for ikonsettet som illustrerer lydbildet til musikere.

Folkartist sin logo i bruk