Snøhetta Terapi

Vi har designet logo og visuell identitet, ny og fleksibel nettside og bistått med all innholdsproduksjon som viser frem Snøhetta Terapi og hennes tjenester på en enkel og estetisk måte.

Ny nettside for Snøhetta Terapi i Folldal, laget av Haus Byrå

Referanse fra 2020

Snøhetta Terapi tilbyr metakognitiv terapi og psykomotorisk fysioterapi i Folldal og omegn, og nettbasert terapi for hele landet.

Grafisk designer og Art director Ingrid, startet først arbeidet med ny logo og visuell profil. Det ble skapt et rent og moderne uttrykk hvor fjellinjen til Snøhetta ble videreført med assosiasjoner til kroppens myke former. Naturen ble trukket frem i den visuelle fargepaletten, hvor natur og ro er et viktig element.

Logo og visuell profil for Snøhetta Terapi i Folldal, laget av Haus Byrå
Logo og visuell profil for Snøhetta Terapi i Folldal, laget av Haus Byrå
Fargepalett og visuell profil for Snøhetta Terapi, laget av Haus Byrå

Da designet var godkjent, startet arbeidet med sidestruktur og det visuelle designet av nettsiden med webdesigner, Hilde, i spissen. Parallelt med dette, gjorde digital markedsfører Hege, en grundig søkeordanalyse for å avdekke hva kundene faktisk søkte etter. Dette er viktig med tanke på oppbygning av siden og menypunkter/overskrifter, og ikke minst med tanke på alt innhold som skulle lages for Snøhetta Terapi og hennes tjenester.

Ny nettside for Snøhetta Terapi i Folldal, laget av Haus Byrå
Ny nettside for Snøhetta Terapi, vist på mobil, laget av Haus Byrå

Er så fornøyd med nettsida og all jobben dere har gjort! Fin logo og profil, nettsiden er rett behagelig å se på, godt oppbygd og passe med info – og mer for den som vil ha det.

Kia T. Randen, terapeut og daglig leder hos Snøhetta Terapi
Bilde av liggende logo for Snøhetta Terapi, laget av Haus Byrå

Aktuelle artikler fra Fagbloggen Raus: