Smidig booking og visuelt løft for Spiterstulen

Spiterstulen ønsket å være der gjestene er lenge før de kommer til seters. Haus kikket derfor på den digitale sfæren til en av Norges eldste turisthytter, og rigget Spiterstulen for synlighet med en helt ny nettside, fullintegrert bookingløsning og et visuelt løft.

Spiterstulen referanse


Spiterstulen.no ønsker deg velkommen, og lar deg finne fram til det du trenger for å booke turen din. Vi så tidlig i målgruppearbeidet at gjestene starter reisen sin til fjells nettopp på nett.

Bilde av nettsiden til Spiterstulen på mobil


Dette sier Spiterstulen om vårt samarbeid:

«Haus har gjort en fremragende jobb med utviklingen av vår nettside. Med sin brede kompetanse har de hjulpet oss med alle aspekter av utviklingen, fra grunnleggende oppsett og brukergrensesnitt til visuelt inntrykk, tekst og bilder. Den integrerte visbook-løsningen er svært arbeidsbesparende for oss og forenkler også booking-prosessen for våre gjester. Alt i alt er vi svært fornøyd med samarbeidet.» – Spiterstulen

Visuell

Sammen ryddet og samlet vi de historiske trådene, og forankret en mer tydelig og levedyktig profil, hvor det var viktig for oss å bevare de gode egenskapene, men også tilføre noen nye elementer. Med det ivaretok vi Spiterstulens historie – og selvsagt er reinen fra logoen med oss videre – urørt og kjent.

Tilgjengelig

For både gjest og vertskap er nærhet viktig, og det skal være enkelt å navigere, lese, ta kontakt eller gjennomføre bookinger. En stor andel av gjestene besøker nettsiden med mobil både før, under og etter oppholdet, og det har vært viktig å sette mobil først ved å optimalisere for små skjermer og lage lette sider.

Synlig

Spiterstulen tar også synlighet på nett på alvor, og har latt Haus rigge de for å være nettopp det. Det betyr at du skal slippe å lete etter Spiterstulen eller tolke tekstene, i det hele tatt skal du finne veien til Spiterstulen selv om du ikke visste om turisthytta i utgangspunktet. Porten til Jotunheimen er åpen!

Bookbar

Du kan enkelt booke overnatting og tilleggsprodukter, og sjekke tilgjengeligheten for den perioden du ønsker å reise. Det fine er at alt skjer sømløst på nettsiden uten å måtte forlate den, gjennom vår egenutviklede integrasjon med Visbook. Vinn-vinn for bruker, vinn-vinn for Spiterstulens synlighet på nett.

«Den integrerte visbook-løsningen er svært arbeidsbesparende for oss og forenkler også booking-prosessen for våre gjester.»

– Spiterstulen

Både Haus og Spiterstulen er stolte av å samarbeide lokalt, og at vi skaper en løsning som er lagret i Norge, der verdiene får bli hos Spiterstulen og ikke spises opp av en tredjepart i et annet kontinent.

Teamwork

Sammen med Spiterstulens nye vertskap og et aktivt styre, har Haus gledet seg over prosessen og er begeistra over å se positive tall fra bookingen. Vi følger også statistikken fra nettsiden generelt, og er klare for å sparre videre og la Spiterstulen skape innhold og produkter på nettsiden sin framover.

Takk for turen! Besøk gjerne nettsiden til Spiterstulen her

Dette leverte vi

Nysgjerrig på bookingintegrasjonen vår, kanskje det er noe for din bedrift?