Revisorkonsult

Revisorkonsult hadde et ønske om en oppdatering og justering av nettsiden sin. Haus har her gjort en innsats på å modernisere nettsiden med redesign av forside og rammeverk, i tillegg til innholdsjusteringer.

revisorkonsult-redesign-av-nettside-referanse-for-haus-byrå

Referanse fra 2022

Oppdatert forside

Med et ønske om å fornye forsiden revisorkonsult.no, og få en helhetlig mer moderne og brukervennlig nettside, startet vi med en gjennomgang av nettsiden sammen med kunden. Vi gikk gjennom sidestruktur og sideinnhold, design og foto. Innholdet på nettsiden var utdatert, og trengte litt finpuss og optimalisering av tekst.

Ved å få en samlet, nedtrekkbar meny i topp, ble det raskt mye enklere å navigere rund på siden. Sammen med en reorganisering av sidene og innholdet, ble det utarbeidet en ny sidestruktur for hele nettstedet.

meny revisorkonsult referanse av haus byrå

Designjusteringer og innhold

Utgangspunktet var å justere designet på forsiden. Sammen med sidejusteringene og oppdateringen av menyen, ble det naturlig å endre enkelte deler ellers på nettsiden også, slik at undersidene samsvarte med redesignet av forsiden og rammeverket. Dette gjorde at hele nettsiden til Revisorkonsult fikk et mer helhetlig og moderne uttrykk, med enkle designelementer og fargebakgrunner.

For å imøtekomme kundene enda mer, ble det etter ønske fra Revisorkonsult implementert en «ofte stilte spørsmål»-side. Tekstene på nettsiden var noe utdatert, og fikk en gjennomgang. I tillegg ble de gamle bildene byttet ut, slik at både tekst og bilder samsvarte med designet.

Besøk nettsiden til Revisorkonsult her: https://www.revisorkonsult.no/

revisorkonsult-redesign-av-nettside-referanse-for-haus-byrå

Andre aktuelle artikler fra Fagbloggen Raus: