Sentrum Spiseri

Det nye konseptet Sentrum Spiseri åpnet i påsken ny kafé og lunsjbar, med stor suksess. Haus fikk forespørsel tidligere i år om å bistå, og mange komponenter skulle på plass innen kort tid.

logo og logosymbol for sentrum spiseri på tynset

Referanse fra 2022

«Da vi skulle starte et helt nytt restaurantkonsept på Tynset, søkte vi en samarbeidspartner som kunne bidra med blant annet logo, hjemmeside og folie – en samarbeidspartner som forsto konseptet vi hadde i støpeskjeen, samt stemningen og stemmen vi ønsket å kommunisere dette med. Menneskene i Haus har gitt oss dette, i tillegg til en personlig tilstedeværelse, og jordnær og personlig kundeservice.»

Daglig leder ved Sentrum Spiseri, Gry-Wibeke Odden

En logo er ikke bare en logo

Ingrid Eggset, vår grafiske designer, laget en logo og en profil basert på både ønsker fra kunden og interiøret i lokalene. Logoen skulle være enkel med et gjenkjennbart logosymbol, og de trengte et skilt. En kreativ S som kunne gjøres om til et symbol ble løsningen, og denne skjea/øsa/koppen… hva enn du ønsker å kalle det – trekker inn hvilke tjenester bedriften leverer – i en visuell fremstilling.

logo sentrum spiseri med logosymbol

Logoen skulle også brukes til skilt, og måtte derfor være enkel å lese, samt passe inn med materialene brukt i byggets eksteriør. De valgte da å gå for et skilt hvor bokstavene er skåret ut i metall, av en lokal bedrift.

fasade og skilt på sentrum spiseri
folie på kjøkkenvindu på sentrum spiseri
folie på vegg i gang hos sentrum spiseri

Mer enn bare mat

Mer enn bare mat – og et sentrum for alle anledninger – er nå å finne midt på torget på Tynset. Det nyetablerte konseptet ville bli noe nytt i sentrum; hvor både butikk, lunsjbar, restaurant og konferanse var bare noe av det de kunne by på. Sentrum Spiseri ønsket å være tilgjengelig for kundene, og trengte derfor en nettside.

Ingrid brukte paletten fra interiøret også inne på nettsiden, for å få en rød tråd. Nettsiden bidrar til økt synlighet og tilgjengelighet for gjestene, ved at de selv kan sende inn bordreservasjoner og se menyen før ankomst.

en kvinne viser frem en PC-skjerm med nettsiden til sentrum spiseri

«Vi på Sentrum Spiseri anbefaler Haus til små og store prosjekter, og aller mest fornøyd er vi nok med den utrolig fine logoen vi har fått – og bistand på alt teknisk og visuelt i forhold til hjemmesiden vår. Det fine med å bruke lokale fagfolk, er nærheten og kommunikasjonen man klarer å opprettholde gjennom hele prosjektet.»

Daglig leder ved Sentrum Spiseri, Gry-Wibeke Odden


Våre tjenester

Ønsker du hjelp av Ingrid eller Merete med noe grafisk? Les mer om designtjenestene våre.

Trenger du ny nettside? Det kan vi også bistå med, se hva vi leverer av nettsideløsninger.