Sjusjøen Hytteutleie

Hvorfor ikke bare gjøre det superenkelt å booke overnatting på forhånd, med en integrert bookingintegrasjon? Sjusjøen ble vår første kunde som lanserte VisBook på nettsiden sin.

sjusjøen-hytteutleie-referanse-for-haus-byrå

Referanse fra 2022

Vi har vært så heldig å få designet og laget en helt ny nettside med integrert bookingløsning for Sjusjøen Hytteutleie. For å få en designmessig og visuelt fin nettside, ble det først satt i gang en jobb med fargepalett, skrifttyper og tone of voice. På den måten kunne vi gjøre at siden ble gjenkjennbar med profilen som kunden hadde fra før.

Farger og skrifttyper ble tilpasset nettsidestandard og profilen til Sjusjøen Hytteutleie.

Skreddersøm av forsiden med behovstilpasninger og ønsker fra Sjusjøen Hytteutleie, samt design av undersider, ble gjennomført av Haus’ webdesigner og webutvikler. En skreddersøm av forsiden gjør at vi kan lage et mer unikt uttrykk designmessig, samtidig som man får en rød tråd. Designet måtte også passe med bookingløsningen, slik at det hele ble sømløst visuelt sett.

Booking-enkelt-hos-sjusjøen-hytteutleie-referanse
finn-enkelt-hytte-hos-sjusjøen-med-booking-referanse

Booking og overnatting

Og når vi snakker om sømløst, så gjør VisBook-integrasjonen at alt kan gjøres på ett og samme sted. Med bookingløsningen kan du enkelt sjekke tilgjengelighet for perioden du ønsker opphold, og bestille overnatting, inne på sjusjoen.no. Sjusjøen er et eldorado både sommer og vinter, med et mangfold av aktiviteter. For å gjøre det enklere for de reisende å bo og sove mellom aktivitetene, var VisBook-integrasjonen en god løsning for denne kunden.

Vi i Haus takker Sjusjøen Hytteutleie for et godt samarbeid, og for at de ønsket å være vår pilotkunde på VisBook-prosjektet. Veien videre ligger nå åpen for at Sjusjøen kan lage innhold for kundene sine i ny nettside, og få bookinger direkte inn i systemet med VisBook.

Besøk gjerne nettsiden deres!

Hva er spesielt med denne integrasjonen?

En helintegrert løsning for booking på nett, gjør at vi i Haus kan tilby nettsider med integrert bookingsystem – og Sjusjøen Hytteutleie var vårt første prosjekt som gikk på luften med denne løsningen. En skreddersydd bookingløsning, gjør det enda enklere å booke overnattinger og aktiviteter direkte, uten å gå ut av nettsiden.

Jobber du innen reiseliv og ønsker bookingløsning for din bedrift?
Eller er du nysgjerrig på bookingintegrasjonen vår?