Annonsere på Google? Bruk en sertifisert Google-partner

Velg en sertifisert Google Partner når du skal annonsere i Google. Da er du sikret best mulig resultat til lavest mulig pris.

haus byrå er google partner

Det er enkelt å komme i gang med Google Ads (tidligere kalt Google AdWords), som er navnet på Google sin annonseringsplattform.

Men konkurransen om de virkelig gode plasseringene i Google sitt betalte søkeresultat er knallhard.

I tillegg er funksjonaliteten i Google Ads (tidligere kalt Google AdWords) såpass avansert at det krever sin mann/kvinne å få virkelig gode resultater når du annonser i Google.

Haus er Google Partner

Haus Byrå er sertifisert i Google Ads, og nå er vi også godkjent som Google Partner.

Det betyr at vi har gått gjennom et omfattende sertifiseringsprogram, og tatt en formell sertifiseringseksamen hos Google. Google har også godkjent resultatene vi har oppnådd gjennom tidligere kampanjer.

Partner-godkjenningen innebærer også at Haus har et minimumsvolum av Ads-omsetning – noe som er et bevis på at vi har solid erfaring.

Spar tid og penger

Vi kan sikkert være enige om én ting: tid er penger, og vi har trolig ikke nok av noen av delene.

Ved å velge en sertifisert Google Partner kan du være sikker på at du blir mest mulig synlig i Google til lavest mulig pris.

Har du lyst til å prøve å annonsere i Google? Eller kanskje du vil vite om hvordan du kan få mer igjen for tiden og pengene du allerede bruker på Google-annonser?

Få hjelp av en sertifisert Google Partner nå