OS ID

Du trenger ikke alltid forkaste og lage ny nettside hver gang. Vi syns det er smart å kunne videreutvikle nettsiden løpende, for å forenkle og tilføre friske pust. Dette var det vi gjorde for OS ID.

Bilde av blogg på nettside vist på mobil og desktop for OS ID, Laget av Haus Byrå

Referanse fra 2021

Bilde av nettsiden med meny for OS ID, Laget av Haus Byrå

OS ID er en ledende utvikler og produsent av løsninger på internasjonalt nivå, som knytter folk og dyr sammen for en smartere fremtid. Øremerkene sikrer husdyrs identitet, og aktivitetsmålingssystemet SenseHub leverer data om dyras produktivitet og velferd.

Husdyrhold er næring og husdyr i seg selv er levende verdier. OS ID jobber for at bøndene skal kunne drive en smart, og samtidig dyrevennlig og bærekraftig matproduksjon.

Bilde av nettside for OS ID, Laget av Haus Byrå

Nettsida vår er navet i all vår kommunikasjon med kundene våre. Ikke bare skal den være en enkel link videre over til nettbutikken vår; den skal også gi ypperlig veiledning og service, og forsterke inntrykket av OS ID som ledende på vårt fagfelt. Samtidig skal vi gi et «lett og ledig» inntrykk, og være hjelpsomme og jordnære. I tillegg ønsket vi en typisk skandinavisk «look», i et internasjonalt marked preget av sterk konkurranse. Alt dette klarte vi å oppnå i et godt samarbeid med Haus.

Marie Bakås, Nordisk sjef for kommunikasjon og markedsføring i OS ID.
Historiefortellingen til OS ID illustrert med grafiske elementer
Grafiske elementer for OS ID sin nye nettside, utarbeidet av Haus Byrå

Levende nettsider med ny «touch»

Vi har designet nettside for OS ID, hvor vi har videreført deres grafiske profil og gitt nettsiden et visuelt løft. Vi syns at det er smart å kunne videreutvikle nettsiden forløpende, og ikke alltid forkaste det som er laget før. På den måten kan man løpende forenkle og tilføye nye, friske pust for en ny brukeropplevelse.

Nettsiden har også fått egen blogg, hvor de skriver om saker som kan være interessante og nyttige, i tillegg til gode råd om hvordan bonden og dyra kan benytte OS ID sine løsninger i hverdagen.

Blogg på OS ID sin nettside, laget av Haus Byrå

Bilde av blogg på nettside vist på mobil og desktop for OS ID, Laget av Haus Byrå

Dette leverte vi


Besøk gjerne nettsiden til OS ID!

Kuer som spiser, de har øremerker og sensehub rundt halsen, til nettsiden laget av haus byrå