Lom Tannhelse

Kan en fin logo og litt lekker profilering i lokalene gjøre opplevelsen din hos tannlegen litt bedre? Ja, det skulle ikke forundre oss. I alle fall ikke når du satser så friskt som det Lom Tannhelse har gjort.

Bilde av logo og profilering hos Lom Tannhelse, laget av Haus Byrå

Tannlegene og tannpleierne som jobber under den felles paraplyen Lom Tannhelse, flyttet inn i nye, flotte lokaler i Lom på tampen av 2017.

Lokalene var fine og lyse, men trengte sårt noen innslag av friske farger. Hvert enkelt behandlingsrom hadde store, fine vinduer med spektakulær utsikt mot Lom stavkyrkje og resten av den idylliske nasjonalparklandsbyen.

Det var bare det at innsynet også var litt mer generøst enn det som strengt tatt er ønskelig når en sitter med vidåpen munn i tannlegestolen.

Med dette som bakteppe, tok art director Ingrid med seg et par kollegaer i tenkeboksen for å designe en fin totalløsning.

Bilde av logo og profilering hos Lom Tannhelse, laget av Haus Byrå
Fin vindusfolie designet til Lom Tannhelse, laget av Haus Byrå

100 % fornyelse og friskt design for frisk satsing for Lom Tannhelse.

Det første som ble gjort, var å utvikle en egen logo for Lom Tannhelse. Det var et ønske om å ta utgangspunkt i den gamle logoen til tannpleieren i fellesskapet – et rødt eple.

Ingrid krysset et eple med en tann – uten å gjøre det for åpenlyst, og erstattet den gamle rødfargen med en frisk grønnfarge.

Logoen ble brukt som grunnlag til å lage ulike profileringsartikler som for eksempel profilerte veggskiltdekor til skrankenvisittkort, og ikke minst frostet vindusdekor for å redusere innsynsmulighetene.

Andre aktuelle artikler fra Fagbloggen Raus: