Marita Hunder Yoga

Haus har gitt Marita Hunder Yoga et visuelt og digitalt løft med ny logo, visuell identitet, nettside, nyhetsbrevmal og digital annonsering.

Logo for Marita Hunder Yoga, laget av Haus Byrå

Marita Hunder Yoga er yogalærer, og bor i den vakre fjellbygda Vingelen. I våres tok hun kontakt med Haus vedrørende ny logo og nettside, og vi tok utfordringen på strak arm.

Grafisk designer og art director, Ingrid, lagde en ny logo og visuell identitet med myke organiske former som symboliserer både kroppen og naturen. Den skal uttrykke ro og velvære, og tydeliggjøre yogafilosofien.

Bilde av logo for Marita Hunder Yoga, laget av Haus Byrå
Bilde av nettsiden til Marita Hunder Yoga, laget av Haus Byrå
Bilde av visittkort for Marita Hunder Yoga, laget av Haus Byrå

Marita Hunder Yoga ønsket også å bli mer digitalt synlig for nye potensielle kunder, og ikke minst få trafikk inn til den nye nettsiden.

Vi bisto derfor blant annet med annonsering på Facebook- og Instagram med hovedfokus på online- og offline yogakurs, slik at enda flere skulle få øynene opp for hva Marita tilbyr.

I tillegg lagde vi tre nyhetsbrevmaler i MailChimp for Maritas fremtidige inspirasjonsbrev for tips, inspirasjon og nyheter.

Eksempel på Facebook- og Instagramannonsering for Marita Hunder Yoga, laget av Haus byrå
DIGITAL ANNONSERING: Facebook- og Instagramannonser for Marita Hunder Yoga.
Visning av nyhetsbrevmal for Marita Hunder Yoga, laget av Haus byrå
INSPIRASJONSBREV: Eksempel på nyhetsbrev for Marita Hunder Yoga.

Som Marita selv sier: «Yoga er som livet – en personlig reise. En tilstand hvor du kan fortelle deg selv, at alt du gjør, er godt nok. Yoga kan være en vei til indre ro. Hvis du vil». Vi håper vi har skapt en visuell profil som forsterker nettopp dette.

Bilde av illustrasjon for Marita Hunder Yoga, laget av Haus Byrå
Grafisk illustrasjon og dekorelement for Marita Hunder Yoga.

Andre aktuelle artikler fra Fagbloggen Raus: